KOTIMAISILLA LAADUKKAILLA TUOTTEILLA KORONAA VASTAAN. 


SUOMESSA SUUNNITELTU JA VALMISTETTU UUTUUS. Kestävä, mekaaninen Desives-käsidesiautomaatti polkimella 279,00 €/kpl. Ei vaadi paristoa eikä sähköä. Ruostumatonta terästä, heti valmis, helppo siirtää, paino 13 kg, korkeus 120 cm. Sopii 400 ml - 1 litran pumppupulloille.

KOTIMAINEN AVAINLIPPUTUOTE, korkealaatuinen Reagena® KÄSIDESI, 75% vol, sisältää hoitavaa glyserolia, joka kosteuttaa ihoa ja jättää kädet miellyttävän tuntuisiksi. Täyttää viranomaisvaatimukset, 500 ml, pumpulla tai Fliptop -korkilla. TARJOUSHINTA 24 pullon erässä 5,90 €/pullo.


KOTIMAINEN AVAINLIPPUTUOTE, kuitukangasmaski, ergonominen muotoilu, 90 asteen pesu. TUKESin ohjeiden mukainen, maski ei ole henkilönsuojain. Värit valkoinen, harmaa tai musta, S, M ja L -koko. Saatavana korvan taakse tai niskan taakse kiinnityksellä. Yksittäispakattu, mukana käyttöohjeet. TARJOUSHINTA 50 kpl erässä 7,90 €/kpl.

Hintoihin lisätään alv 24%, kysy tarjous suuremmista tilausmääristä.

Tilaukset ja lisätiedot  http://lahja-areena.fi/tarjoukset
heikki@lahja-areena tai +358500571660.


 

Desives-käsidesiautomaatti, suomalaista suunnittelua ja tuotantoa.


Hyvä käsihygienia on yksi tärkeä osa taistellessa Covid-19-virusta ja myös muita viruksia ja bakteereja vastaan. Käsidesin käyttöä kuitenkin rajoittaa usein se, että desinfiointiainepulloon ei haluta koskea käsin ja pullon ollessa esim. pöydällä tai palvelutiskillä käsidesiä roiskuu lähiympäristöön antaen siivottoman vaikutelman. Sähköiset laitteetkaan eivät aina toimi. Nyt on kehitetty uusi jalalla käytettävä automaatti, johon ei tarvitse koskea käsin eikä kyynärpäällä.

Tästä automaatista käsidesiä tulee polkaistua kuin huomaamatta!


Desives-käsidesiautomaatti
on helppokäyttöinen ja hygieeninen: käsidesiä saa polkaisemalla automaatin alaosassa olevaa poljinta ja laite annostelee oikean määrän käsidesiä. Laite ei vaadi sähköä, akkua tai paristoja, joten se on aina toimintavarma. Automaatti on helposti siirreltävissä ja heti käyttövalmis, se ei vaadi kokoamista. Korkeus 120 cm ja paino 13 kg.
Automaattiin voi laittaa 400 millilitran – 1 litran kokoisen pumppupullon. Kokoa ei ole sidottu yhden valmistajan tuotteeseen, vaan automaattiin sopii suurin osa markkinoilla olevista pumppupulloista. Pullo asetetaan säädettävälle hyllylle, jonka korkeutta voi muuttaa pullon koon mukaan. Myös käsidesiannoksen määrää voi säätää.
Desives-käsidesiautomaatti on tukeva ja kestävä ja sopii niin ulko- kuin sisätiloihinkin. Se on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä ja helppo pitää puhtaana. Laite soveltuu sisäänkäynteihin, odotustiloihin, palvelu- ja asiointipisteisiin, toimistoihin, tuotantotiloihin, varastoihin, työmaille, ravintoloihin, kahviloihin, kampaamoihin, kuntosaleihin, tapahtumiin, näyttelyihin, kulttuuri- ja urheilutilaisuuksiin, julkisiin tiloihin ym.


Hinta 289,00 euroa + alv 24 %. Kysy lisää tai

tilaa nyt http://lahja-areena.fi/tarjoukset  

Nyt suositut tuubihuivit edullisesti digipainettuna. 
Tuubihuivi on monikäyttöinen tuote, jota voi käyttää pipona, kaulurina, maskina, pantana, hikinauhana ja kypärän alla suojana. Tuubihuivit on valmistettu 100% polyesteristä, se on materiaalina hengittävä ja joustava: täydellinen ulkoiluun ja urheiluun. Tuubihuivi voidaan painaa kauttaaltaan, painoalue 25 x 50 cm ja värivalikoima on rajaton. Tuubihuivit toimitetaan yksittäispakattuna ja pakkauksen sisällä on käyttöohjeet. Kangas 140 gsm.


Tuubihuivi saatavana myös lämpimällä fleecekaulurilla.

Hinnat;
Tuubihuivi: 100 kpl 3,90 / 250 kpl 2,90 / 500 kpl 2,10 / 1000 kpl 1,80.
Fleecekaulurilla: 100 kpl 6,35 / 250 kpl 4,90 / 500 kpl 3,95 / 1000 kpl 2,95.

Hinnat ovat euroa/kpl kyseisessä toimituserässä. Toimitusaika n. 3 viikkoa hyväksytystä painovedoksesta tai sopimuksen mukaan.
Hinnat sisältävät digitaalisen täysväripainatuksen. Hintoihin lisätään alv 24%.

Tilaa tai kysy lisää: http://lahja-areena.fi/tarjoukset
KÄSIHYGIENIA ON PARAS KEINO SUOJAUTUA VIRUKSIA JA BAKTEEREITA VASTAAN. KÄSIDESI ON MAINIO KESÄLAHJA, NYT ETIKETTIPAINATUKSELLA.
                   http://www.lahja-reena.fi/tarjoukset

Turvallinen ja tehokas etanolipohjainen käsien desinfektioaine. Sisältää glyseriiniä, joka estää ihon kuivumista. 
100 ml pullo: 100 kpl 3,90 / 300 kpl 2,95
10 ml spray-kynä: 100 kpl 1,95 / 300 kpl 1,65
Hinnat sisältävät digitaalisen moniväripainatuksen
pullon (35 x 30 mm) ja kynän (15 x 60 mm) etikettiin.
 

Hinnat ovat euroa/kpl kyseisessä toimituserässä. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa. Hintoihin lisätään alv 24 %. Tilaa nyt:
                         
http://www.lahja-areena.fi/tarjoukset
 NYT T-PAIDAT PAINATUKSELLA ALLE VIIKOSSA                                             JA EDULLISESTI!
       BC T-paita, kankaan paksuus 145 g/m2, 100 % puuvillaa, esikutistettu,
koot XS - 5XL. 30 eri väriä, tilaa nyt http://www.lahja-areena.fi/tarjoukset.
         25 kpl 6,50 / 50 kpl 5,50 / 100 kpl 4,50


Hinnat sisältävät yksivärisen painatuksen, ei muita painokuluja.
Hinnat ovat euroa/kpl kyseisessä toimituserässä. Hintoihin lisätään alv 24 %.    
                   Tilaa nyt http://www.lahja-areena.fi/tarjoukset.
            Kysy tarjous isommista määristä ja moniväripainatuksista.
 
ANTIBAKTEERINEN MOBILE STERI-WIPE NANOPINNOITELIINA.

Tiesitkö, että puhelimen tai tabletin pinnalla on bakteereja ja mikrobeja jopa yli 20 kertaa enemmän kuin wc-istuimessa. Perinteinen desinfiointiaine vaikuttaa vain lyhyen aikaa ja sen haihtumisen jälkeen bakteerien ja viruksien kasvu alkaa uudelleen.
Nyt on ensi kertaa saatavilla uusi lääketieteellisesti todistettu ja sertifioitu, Saksassa valmistettu ja mm. sairaaloissa käytössä oleva antibakteerinen matkapuhelimien, tablettien, laitteiden ja näppäimistöjen pintojen nanopinnoiteliina.
Liquid Nano Steri-Wipe Mobile desinfiointiliinan nanotekniikka tekee pyyhittävistä pinnoista sileän sekä antimikrobisesti suojatun jopa 10 päiväksi, jossa bakteerit ja virukset kuolevat. Tuhoaa myös koronaviruksen. Pakkauksessa on neljä liinaa, joten yhdellä pakkauksella saa noin 40 vuorokauden suojan. Nyt tarjoushinta  6,45 euroa/pakkaus, hintaan lisätään alv 24 %. Minimitilausmäärä 50 pakkausta. Tuotteita on rajoitettu erä, joten tilaa heti. Tarjous on voimassa ainoastaan tiistaihin eli 24.3. asti. Toimitusaika on viikko 17-18.Tilaa heti, sillä saatavilla vain rajoitettu erä,
http://www.lahja-areena.fi/tarjoukset
Piristä asiakastasi, yhteistyökumppaniasi ja työntekijääsi kotimaisella idealla!
Ekologinen avainlipputuote, edullinen merkkaus, helposti postitettavat pakkaukset!


Kotimaiset Kolo Design tuotteet ovat 100 % Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja toiminnallisia koko perheen lahjoja. Avainlippu- ja Design from Finland –merkein varustettuna ne ovat loistavia lahjaideoita vallitsevassa tilanteessa. Suosi kotimaisia yrityksiä!
Luonto kiittää
Ekologinen, uusiutuvasta materiaalista valmistettu tuote on ympäristöystävällinen ja kestävä. Tuotteet ovat muovittomia ja metallittomia ja ne valmistetaan koivu- ja tammivanerista, joiden raaka-aineena on sertifioitu ja vastuullisesti kasvatettu puu. Jokaisen kaadetun puun tilalle istutetaan uusi puu.
Kekseliäitä ratkaisuja
Ainutlaatuisen liitostekniikan ansiosta Kolo Design tuotteet kootaan ilman ruuveja tai liimaa. Yksityiskohtaisten ohjeiden avulla palapelimaisten tuotteiden kasaaminen käy näppärästi ja ne ovat muutamassa minuutissa käyttövalmiita. Koottavan rakenteen etuna on myös pieni pakkaus.
Lasermerkkaus
Laserkaiverrus mahdollistaa tekstien ja monimutkaistenkin logojen tekemisen vanerin pintaan.
Postituspalvelu
Tarjoamme lahjoille tarvittaessa myös postituspalvelun. Tuotteet pakataan ja lähetetään tehtaalta edullisesti kirjeenä suoraan saajan postilaatikkoon tai pakettilähetyksenä,
kysy tarjous toimituspalvelusta! http://lahja-areena.fi/tarjoukset


 

Kolmiovati, tammi 18,90 € / linnunpönttö tai ruokintalaite, koivu 22,80 € / suodatinpussiteline, koivu 14,90 € / tarjoilusetti, tammi 34,70 / maustekori, tammi tai koivu (ei sisällä mausteita) 24,80 €.  Hinnat ovat euroa/kpl 10-30 kappaleen toimituserässä. Laserkaiverrus vain 1,95 €/tuote. Hintoihin lisätään alv 24 %.
Tilaa nyt tai kysy tarjous muille määrille http://lahja-areena.fi/tarjoukset

PALJON HYVIÄ YRITYSTEKSTIILEJÄ, PR- JA GIVE AWAY-TUOTTEITA. NYT EDULLISESTI MYÖS KIRURGISIA JA KANKAISIA KASVOMASKEJA. OLE HYVÄ JA KYSY TARJOUS.
PISARASUOJA
Kotimainen huippulaadukas tuote kaupan kassoille, palvelutiskeille jne.
Tukeva alumiinirunko, siirreltävä, ei tarvita erillistä asennustyötä.
Karkaistu turvalasi joka on helppo pitää puhtaana.
Vahva pinta ei naarmuunnu usein toistuvassakaan puhdistamisessa.
Kova lasipinta on hygieenisempi verrattuna esimerkiksi erilaisiin muovilevyihin.
Asiakaskohtaaminen ja neuvottelut sujuvat kirkkaasti ilman naarmuja suojassa!


Kaksi vakiokokoa:
Pisarasuoja L (900 x 800 mm) 249,00 euroa/kpl
Pisarasuoja S (600 x 800 mm) 229,00 euroa/kpl
Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pyydä tarjous isommista eristä.
Saatavana myös omilla räätälöidyillä mitoilla, pyydä tarjous: http://www.lahja-areena.fi/tarjoukset
Hintoihin lisätään alv 24 % ja rahti. Toimitusaika on noin 3-5 työpäivää tai sopimuksen mukaan. Varmista nopea toimitus ja tilaa nyt:

http://www.lahja-areena.fi/tarjoukset
 tarjoukset
Sivuston rekisteriseloste